Marketing

Svakodnevno Adu Ciganliju poseti preko 100.000 ljudi najrazlicitijeg starosnog doba i obrazovnog profi la i zbog svega ovog Aqua Ski kompleks poseduje gotovo neograniceni marketinški potencijal. Postavljanjem reklamnih panoa na našem objektu, ime vaše kompanije vezuje se uz mladalacki duh, uživanje, egzoticnost, dinamiku i atraktivnost – atribute koji prate sve sportove na vodi.

Aqua Ski kompanija sa svojim klubom (Aqua Ski klub) je dugi niz godina organizator evropskih i svetskih takmicenja u disciplinama wakeboard i wakeskate. Takoe smo i organizatori drugih brojnih takmicenja i manifestacija kao što su:

Aqua Ski Open (Nacionalno prvenstvo Srbije u wakeboard-u i wakeskate-u)
Plivacki maraton
Cable slalom i skokovi
Modne revije

Aqua Ski ima bogate marketing kapacitete koji ukljucuju:

plivajuce reklame na skijaškoj stazi
skakaonice i ostale sprave
reklamne pozicije na stubovima žicare
reklamne zastavice na sajlama
zastave na jarbolima
tende
plažne reklamne elemente: ležaljke, stolice, suncobrane
pozicije za banere na objektu
barski reklamni elementi
razni reklamni elementi u Aqua Ski šopu
Aqua Ski štampani materijal (brošure, vauceri, fl ajeri, posteri…)

Reklame koje se nalaze u sklopu Aqua Ski kompleksa, veoma su uocljive, ne samo za naše goste, vec i za sve posetioce Ade Ciganlije kojih je iz godine u godinu sve više. Osim toga, naši reklamni kapaciteti su neprestano izloženi kamerama, fotoaparatima, medijima… Takoe, ne tako malu ulogu, ima i shop koji se bavi iskljucivo prodajom sportske opreme.

S obzirom da ove godine raspolažemo slobodnim marketinškim prostorom u mogucnosti smo da Vam ponudimo saradnju u oblasti marketinga i prodaje vaših proizvoda na našem objektu.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram